28.11.2023 15:55:39

Türkiye

Sade Vatandaş | Salgın döneminde 1 milyar TL’lik yatırım
Salgın döneminde 1 milyar TL’lik yatırım


Büyült Küçült

Salgın döneminde 1 milyar TL’lik yatırım

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Demir Grup, İstanbul Büyükçekmece’de yeni bir proje hayata geçiriyor. 52 bin metrekarelik arazi üzerinde, 821 daire ve 52 dükkândan oluÅŸan ‘Demir Life’ projesinde 8 ay gibi bir sürede konutların yüzde 45’inin satıldığı açıklandı. Projenin elde ettiÄŸi satış performansı ile fark yarattığını söyleyen Demir Grup Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hamit Demir, arsa dahil proje için 1 milyar lira yatırım yaptıklarını söyledi.

Hamit Demir, yeni yatırımları hakkında ÅŸunları söyledi: “Projemizde 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunuyoruz. Bölgenin İlk golf ve tenis sahasını barındıran, 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projemiz, bu yönüyle daha lansman öncesinde ciddi talep görmeye baÅŸladı. Projemizin sahip olduÄŸu sıra dışı peyzaj alanları, dünyaca ünlü markalara ev sahipliÄŸi yapan açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreÅŸ, eÄŸlence ve saÄŸlıklı yaÅŸam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneÅŸlenme terası ve yürüyüÅŸ parkurlarıyla prestijli yaÅŸam alanını yeniden tanımlıyoruz. Bu sayede pandemi döneminde oluÅŸan izole yaÅŸam beklentisine üst düzey bir boyut kazandırıyoruz.”
 
“Demir Life projemiz, sadece bir konut projesi deÄŸil, aynı zamanda bir Ar-Ge çalışması ürünü” diyen Hamit Demir “Projemizde 37 yıllık tecrübemizi ortaya koyduk. Bölgeye daha önce yapılmamış, lükste ve konforda sınırları aÅŸan bir proje kazandırdık. Bu sayede lansman öncesinde projemizin satışında olaÄŸanüstü bir baÅŸarı elde ettik. Satışlarımız hızla sürüyor. Satışlarımızı teslim tarihinde tamamlamayı 2023 Nisan tarihinde de teslimlere baÅŸlamayı planlıyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Projede yaÅŸam 2023 yılının nisan ayında baÅŸlayacak.
Havva Karakoç

Havva Karakoç